Imi donez ziua de nastere pentru susținerea proiectului

 

Daniel Mitre Asociatia Culori cu Suflet

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut.

Eu sunt Daniel. Fiecare poveste începe cu a fost odată. Încă nu știu dacă am o proveste proprie, am învățat că nu trebuie să îmi doresc una. Eu sunt același. Azi, mâine, mereu. Îmi doresc îmbunătățiri la propria viață așa că îmi dau tot interesul să fie una trăită așa cum simt. Sunt un om simplu pentru că am învățat la momentul potrivit că în viață nu contează ce ai, cât ai. De peste 10 ani activez în diverse medii ONG si îmi doresc ca toți oamenii să înțeleagă că avem nevoie de empatie, solidaritate și speranță.

Îmi donez ziua de naștere pentru susținerea acestui proiect. Așa că nu vreau cadouri, gândește-te că îmi faci un cadou și donează pentru susținerea acestui proiect. Toti acești bani se vor direcționa direct la Organizația care se ocupă de proiect.

Așadar, aici primesc cadourile de ziua mea! :)

Numai bine și la cât mai mult fapte bune împreună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația “Culori cu Suflet” a luat naștere în ianuarie 2015, din dorința noastră de a da ceva bun, cu suflet, întregii comunitati.

SUSŢIN PROIECTUL

Terapie pentru Ingeri

„Terapie pentru Îngeri”„Terapie pentru Îngeri” este un proiect prin care se vor acorda servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic copiilor cu dizabilități din Bucureștiești.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Daniel Mitre : Asociatia Culori cu Suflet
Imi donez ziua de nastere pentru susținerea proiectului